Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: بخش عفونی بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد برای مدیریت بیماران احتمالی کرونا آماده می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش سفیر افلاک، محمدرضا نیکبخت عصر امروز در جلسه شورای پدافند غیر عامل که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با بیان اینکه ویروس کرونا  ویروس جدیدی نیست و در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۱۲ نمونه‌هایی از آن در جهان کشف شده که این نمونه های کشف شده از خفاش و نمونه دیگر در شتر بود ولی نمونه ۲۰۱۹ که در استان ها دیده شده به این دلیل خطرناک است که از حیوان به انسان منتقل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ویروس کرونا  بیشتر در کشور چین مشکلاتی به‌وجود آورده است و البته تاکنون در جهان  ۱۴ هزار و ۵۵۷ نفر در دنیا به ویروس کرونا مبتلا شده که منجربه مرگ ۳۰۴ نفر شده که اغلب  در کشور چین هستند، کشور ایران جز کشورهای با خطر پایین است و  خوشبختانه تاکنون موردی از این ویروس در کشور مشاهده نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به علائم ویروس کرونا  عنوان کرد: در ویروس کرونا به ازای هر یک نفر ممکن است ۳ یا ۴ نفر آلوده شوند و از علائم  این بیماری  تب شدید دوبار در روز ، سرفه های متعدد و تنگی‌نفس  مثل آسم که در موارد شدید موجب ذات الریه و تنگی شدید تنفس خواهد شد .

وی در رابطه با  راههای انتقال ویروس کرونا بیان کرد: این بیماری بیشتر از طریق ترشحات تنفسی هنگام سرفه و عطسه و تماس نزدیک کمتر از ۱.۵ متر به فرد مبتلا به ویروس ،انتقال از طریق تماس با اشیا  آلوده تاکنون معلوم نیست ولی باید رعایت کرد.

 نیکبخت با اشاره به اقدامات انجام شده جهت  مقابله با ویروس کرونا گفت: ابلاغ دستورالعمل کشوری به کلیه افراد ذیربط، برگزاری نشست های شورای سلامت، تامین فضای مناسب جهت موارد بیماری های تنفسی شدید در کلیه شهرستان های استان، آماده‌سازی بخش عفونی بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد جهت مدیریت بیماران احتمالی و همچنین تشدید نظام مراقبت بیماری های تنفسی در کلیه مراکز بهداشتی و درمانی از مهمترین اقدامات انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی است.

وی با اشاره به تامین اعتبار جهت راه اندازی اتاق ایزوله تنفسی با فشار منفی تصریح کرد: جهت راه‌اندازی پنج اتاق ایزوله نیازمند یک میلیارد تومان اعتبار هستیم و همچنین  جهت راه‌اندازی آزمایشگاه ویروس‌شناسی در لرستان نیز به اعتبارات نیاز داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطر نشان کرد:  جهت آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم  صداوسیما و رسانه‌ها باید با دانشگاه علوم پزشکی همکاری لازم را داشته باشند و همچنین جهت کنترل بیماری های تنفسی در سرباز خانه ها،خوابگاه های دانشجویی و کلیه مراکز جمعی باید مطابق با دستورالعمل های کشوری اقدام شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیماری های تنفسی جهت راه اندازی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۰۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد

علی مرعشی،درباره معاینات حجاج گفت: تقریباً معاینات تمام شده است و ما تقریبا بالغ بر ۸۴ هزار نفر از زائران را معاینه کرده‌ایم و تایید استطاعت جسمی و روانی‌شان انجام شده‌است. همانطور که می‌دانید تعدادی از متقاضیان حج به کمیسیون‌ها معرفی می‌شوند و در کمیسیون‌های تخصصی تایید یا رد می‌شوند و یا نیاز به بررسی بیشتر دارند. 

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد مختصری مراجعه به کمیسیون داشته‌ایم که برای تعیین تکلیف این افراد بررسی بیشتری از سوی پزشکان معاین درخواست شده است و این بررسی‌ها در حال انجام است. در مجموع از بیش از هزار و ۵۰۰ نفر که به کمیسیون معرفی شده‌اند، ۱۵۰ نفر استطاعت جسمی‌شان تایید نشده است و این متقاضیان نمی‌توانند به حج مشرف شوند. این افراد یا دارای بیماری اعصاب و روان هستند یا بیماری قلبی و ریوی این افراد به صورتی بوده است که نمی‌توانستند اعمال سنگین حج را انجام دهند. همچنین افرادی در بین این گروه بودند که سرطان پیشرفته داشتند و تحت درمان هستند. زنان باردار هم بین آنها بود یا افرادی که اعمال جراحی در سه ماه گذشته انجام داده‌اند که باعث منع سفر برای این افراد شده است. 

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر تصریح کرد: افرادی که استطاعت جسمی آن‌ها تایید نشده است می‌توانند از اعضای درجه یک خانواده‌شان برای نائب معرفی کنند و حج این افراد را انجام دهند و در نتیجه هر کسی نتواند در این سفر حضور داشته باشد فرد جایگزین وی باید حتما معاینات پزشکی را انجام دهد و استطاعت جسمی و روانی فرد تایید شود. تعدادی از عوامل اجرایی هم هنوز معاینات‌شان تکمیل نشده است. در نتیجه از عموم زائران تقریبا تعداد زیادی تعیین تکلیف شده‌اند و معاینات آن‌ها تمام شده است. 

مرعشی درباره بیماری‌های شایع در حج و توصیه به زائران گفت: هر سال اینگونه است که در حج به دلیل اینکه جمعیت بسیار زیادی از کشورهای مختلف و با بیماری‌های عمومی مختلف حضور دارند، شیوع بیماری‌های تنفسی بسیار شایع است و قدرت سرایت زیادی دارند. هر سال بیشترین بیماری که زائران در حج با آن مواجه می‌شوند بیماری تنفسی و بعد از آن بیماری‌های عضلانی و بیماری‌های گوارشی است. چراکه رژیم غذایی افراد تغییر می‌کند. بنابراین سه گروه بیماری اصلی که هرساله در حج فارغ از بیماری‌های فصلی در بین تمام حجاج شایع می‌شود بیماری‌های تنفسی، عضلانی و گوارشی است. 

وی تصریح کرد: بنابراین پیشگیری از این بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های تنفسی به زائران توصیه می‌شود و زائران باید در آنجا حتما از سجاده شخصی استفاده کنند، همچنین نزدیک بودن صفوف زائران کشورهای مختلف به یکدیگر می‌تواند ضریب ابتلا به بیماری‌های تنفسی را افزایش دهد. بنابراین لازم است زائران از ماسک در تجمعات استفاده کرده و حتما بهداشت فردی را رعایت کنند و مایعات زیاد مصرف کرده تا به سلامت به این سفر رفته و بازگردند. 

رییس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر درباره اعزام پزشکان برای حج تمتع گفت: با اولین پروازی که عوامل اجرایی به حج مشرف می‌شوند پیش پروازهای ما نیز مشرف خواهند شد. البته یک گروه همراه با عمره گزاران برای راه اندازی درمانگاه هایمان اعزام خواهیم کرد تا مقدمات راه اندازی دستگاه‌ها را انجام دهند و دستگاه‌ها را آماده خدمات‌رسانی کنند. 

مرعشی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره حضور تیم پزشکی در عمره مفرده گفت: ما دو گروه پزشکی در عمره مفرده داریم که ۱۶ ساعت در مدینه و ۱۶ ساعت در مکه در درمانگاه خدمات را به زائران در مدت زمان حضور در عمره ارائه می‌کنند. در صورتی که زائری نیاز به خدمات تخصصی و فوق تخصصی داشته باشد از خدمات سعودی برای او استفاده می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر به همراه اولین گروه عمره کزار یک گروه ۶ نفره پزشکی اعزام شده است و همراه با گروه بعدی که احتمالا امروز یا فردا اعزام می‌شوند نیز یک گروه ۶ نفره پزشکی اعزام خواهند شد.

انتهای پیام/ منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیت الله رئیسی از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد بازدید کرد
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد
  • بازدید رئیسی از بیمارستان شهدای یافت‌آباد/ رئیس جمهور به منزل شهید مدافع حرم رفت
  • بازدید رئیس جمهور از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد
  • بازدید رئیسی از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد