Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به بیمارستان نیایش به‌عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر خرم‌آباد گفت: عملیات اجرایی این بیمارستان در سال ۹۰ آغاز شده و اتمام آن نیازمند اعتبارات جدی در سطح ملی است. ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۳ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، کمبود پزشکان متخصص در برخی از رشته‌ها موضوعی است که بارها مورد توجه مردم و اصحاب رسانه استان لرستان قرار گرفته که دانشگاه علوم پزشکی نیز در راستای امیدوار کردن پزشکان به‌ویژه پزشکان مناطق محروم با پرداخت مطالبات آن‌ها برای ماندگاری و جذب متخصصان بیشتر اقداماتی انجام داده است و با به‌روز شدن پرداخت کارانه‌‌ پزشکان به نوعی در جذب پزشکان متخصص موفق عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محمدرضا نیکبخت رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تا سال 99 مشکل کمبود پزشکان متخصص استان برطرف خواهد شد. امسال  86 پزشک متخصص وارد لرستان شده که این تعداد ورودی نسبت به پزشکان متخصص خروجی از استان 20 تا 25 نفر بیشتر است.

‌مرکز درمانی موقوفه قائم(عج) پس از 14 سال در نسیم‌شهر به بهره‌برداری رسیدکودکان سیستانی چشم انتظار مهربانی نیک‌اندیشان؛ درمان رایگان محرومان به همت جهادگران استان فارس انجام می‌شود8 پروژه بهداشتی درمانی در قم به بهره‌برداری رسید

وی با تاکید به اینکه پزشکان ما از بهترین پزشکان متخصص کشور هستند اظهار داشت: مردم پول و وقت خود را در سایر استان‌ها هزینه نکنند زیرا استان لرستان از نظر پزشکی مشکلی ندارد.

وی افزود: بسیاری از پزشکان متخصص استان در کلینیک‌های دولتی مردم را ویزیت می‌کنند و خوشبختانه تخلفات پزشکی در استان بسیار جزیی و مختصر است. وجود 50 پزشک متخصص زنان در استان لرستان سبب شده که مرگ‌ و میر مادران در سال 98 به دو نفر کاهش پیدا کرده است. 

کمبود 22 قلم دارو در لرستان

لرستان در 22 قلم دارو  کمبود دارد که کمبود 18 قلم از آن‌ها کشوری است. نیکبخت در مورد راه‌اندازی داروخانه هلال‌احمر استان نیز عنوان کرد: برای راه‌اندازی پایگاه و داروخانه داروهای صعب‌العلاج مشکلی ندارم و هلال‌احمر هر زمانی که آمادگی راه‌اندازی این داروخانه را داشته باشد ما نیز آماده هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در مورد تعیین تکلیف ساختمان استانداری که جزو ملک‌های دانشگاه علوم پزشکی است بیان کرد: مجموعه استانداری لرستان تا شهریور 99 مجوز ماندن در ساختمان فعلی را گرفته‌اند ولی بعد از این مدت یا باید به دانشگاه علوم پزشکی اجاره بها پرداخت کنند یا ساختمان را تخلیه کنند.

وی با اشاره به بیمارستان نیایش به‌عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر خرم‌آباد خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی این بیمارستان در سال 90 آغاز شده و اتمام آن نیازمند اعتبارات جدی در سطح ملی است.

444 سورتی پرواز در سال 98

به گفته نیکبخت پایگاه اورژانس هوایی 115 لرستان امسال 444 سورتی پرواز در مناطق صعب‌العبور استان انجام داده است. دانشگاه علوم پزشکی لرستان 72 پایگاه اورژانس جاده‌ای و داخلی دارد، 115 استان توانسته امسال 62 هزار ماموریت را انجام دهد که 40 هزار از این ماموریت‌ها شهری و 22 هزار ماموریت روستایی و جاده‌ای بوده است.

نیکبخت از پرداخت یک میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات چشم‌پزشکی در بیمارستان کوهدشت خبر داد و اظهار داشت: در سال 98 دو میلیارد و 700 میلیون تومان برای خرید ام‌.آر.آی بیمارستان بروجرد، دو میلیارد تومان برای خرید سی‌تی‌اسکن بیمارستان عشایر خرم‌آباد و یک میلیارد و 250 میلیون تومان برای خرید دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان شهید مدنی خرم‌آباد هزینه شده است.

وی در مورد لغو قرارداد واگذاری امتیاز دستگاه رادیوتراپی به بخش خصوصی گفت: سرمایه‌گذار گفته است که تنها پنج درصد را به دانشگاه علوم پزشکی پرداخت می‌کنم و بنده باید بگویم که اجازه به یغما رفتن سرمایه‌های دانشگاه را نمی‌دهم.

انتهای پیام/642/ح

R41450/P/S6,72/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تومان برای خرید استان لرستان پزشکان متخصص راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۰۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است

علی یوسف‌زاده گفت: امسال تکمیل آخرین ابنیه فنی شامل نصب یک دستگاه پل خاص با یک دهانه ۴۴ متری ، آسفالت لایه دوم و نصب علایم ایمنی و خط‌کشی ۲۰ کیلومتر اول از مسیر سه‌راهی سربند - مشگین‌شهر با تامین منابع مالی مورد نیاز جزو برنامه کاری این اداره کل می‌باشد.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به احداث ۲۰ کیلومتر دوم سربند –مشگین‌شهر افزود: در ۲۰ کیلومتر دوم این مسیر همزمان با عملیات خاکی ، ابنیه فنی در سطح ۶.۵ کیلومتر اول اجرا می‌شود.

او با قدردانی از تلاش‌های پیمانکار و عوامل اجرایی این طرح اظهار کرد: با وجود بدهی اداره کل راه و شهرسازی به پیمانکاران ، عملیات اجرایی پروژه سربند- مشگین‌شهر با یک هزار میلیارد ریال فعال بوده و در صورت تامین منابع مالی و تخصیص اعتبار لازم ، با تکمیل و بهره‌برداری این طرح شاهد افزایش ایمنی تردد در این مسیر خواهیم بود.

یوسف‌زاده با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۱۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین با ۱۷۸ نفر نیروی انسانی در این طرح فعالیت دارند ، افزود: جاده سربند – پارس‌آباد و سربند- مشگین‌شهر از جاده‌های حادثه‌خیز استان است که با تلاش پیمانکاران در مراحل اجرا و تکمیل قرار گرفته و انتظار می‌رود با اختصاص اعتبارات به‌موقع تمام طرح‌های بزرگراهی شمال استان شتاب بیشتری بگیرد.

او هزینه احداث هر کیلومتر بزرگراه را ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برنامه اصلی احداث ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در جاده‌های پرتردد و حادثه‌خیز استان است تا با تکمیل آنها ایمنی جاده‌ها ارتقا یافته و از میزان تصادفات جاده‌ای کاسته شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد