Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@18:42:45 GMT

نظارت بر استخدام‌های دانشگاه علوم پزشکی

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۰۴۵۲

نظارت بر استخدام‌های دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد ویسکرمی امروز یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی ترکیبی از کادر اداری، آموزشی، درمانی و خدماتی است و یکی از سازمان‌های پیچیده کشور به لحاظ مدیریتی محسوب می‌شود، اظهار داشت: یکی از جاهایی که به تراز انقلاب نزدیک تر هستیم، بحث بهداشت و درمان است و از این جهت جای تقدیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خیلی‌ها در ایام کرونا تلاش کردند کادر درمان را زیر سوال ببرند، اما آنچه شاهد بودیم این است که کادر درمان در انجام وظیفه خود موفق بود، تصریح کرد: دکتر نیکبخت و همکاران ایشان زحمت کشیدند، از طرفی با کرونا درگیر بودند و از طرف دیگر با مسائل مالی و زیرساختی مواجه بودند.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجمع نمایندگان استان آنچنان از دکتر نیکبخت رضایت داشتند، که اعلام کردند اگر ایشان می‌خواهد بماند حمایت می‌کنند، افزود: خود وزارت تغییر نیرو می‌خواست تغییر در دانشگاه بدهد و در این رابطه مجمع نمایندگان درخواست جدیدی نداشتند.

ویسکرمی با اشاره به اینکه از دکتر دلفان رئیس جدید دانشگاه نیز انتظار داریم شائبه تعارض منافع پیش نیاید، یادآور شد: همچنین به فشارهای غیرمنطقی تن ندهید و براساس شایسته سالاری کار کنید، اگر نیروی ناتوانی خواستند تحمیل کنند من حاضرم با دیگری بجنگم که این اتفاق نیفتند.

وی با بیان اینکه مدیران توانمند، تمام وقت و غیرپروازی باید داشته باشیم، کسی که معاون دانشگاه علوم پزشکی می‌شود دیگر نباید مطب داشته باشد و در این راستا طبق قانون عمل کنید، تصریح کرد: دانشگاه نباید براساس رابطه و چاپلوسی بچرخد، باید براساس قانون اداره شود.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در خصوص استخدام‌های علوم پزشکی نظارت خواهیم کرد که صرفاً براساس آزمون و براساس عدالت باشد، یادآور شد: بنده این را اعلام می‌کنم، در انتصابات دخالت نکرده‌ام و تا کنون سفارش استخدام و مدیریت به احد الناسی نکرده‌ام و نخواهم کرد.

ویسکرمی خاطرنشان کرد: استخدام و مدیریت و ارتقا باید براساس قانون باشد.

وی همچنین در خصوص پیگیری‌ها برای پروژه بیمارستان نیایش خرم آباد گفت: ۲۷۶ میلیارد وام برای ساخت بیمارستان نیایش تأمین شده است.

کد خبر 5357351

منبع: مهر

کلیدواژه: نماینده خرم آباد در مجلس شورای اسلامی مراسم تودیع و معارفه هفته بسیج ویروس کرونا بوشهر زلزله بسیج آمار کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه کتاب و کتابخوانی عکس استانها آلودگی هوا لیگ برتر فوتبال ایران زمین لرزه دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۰۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود